Onder de huidige corona-maatregelen bleek het toch mogelijk om in augustus Op Verhaal Komen te organiseren. Op de donderdagmiddagen in augustus kwamen ondanks de hittegolf en een storm iets meer dan 30 mensen de rust en muziek van het Hoornder kerkje opzoeken, zowel gasten als Texelaars.

Het waren bijzondere en mooie bijeenkomsten. Ook nu werd er weer gebruikgemaakt van de mogelijkheid om een voorbede mee te geven naar de kerkdiensten. Een van de gasten liet deze boodschap achter: ‘Op Verhaal Komen hielp me de wereld, mijn leven van de andere kant te zien en alles ziet er anders uit.’

Het orgel werd bespeeld door Arie Abbenes, Bert Koelewijn en Dyo Wassink. Verhaal en gedichten werden gelezen door Alfred Valstar, Bart Scholten en Fiet van Beek. Muziek van Mark Bakker (trompet), Alie Terpstra-Vlaming (lier) en Jaap en Ria van der Slikke (piano en zang). Iedere week stonden er weer verse bloemen verzorgd door Rietha Lap. Iedereen, ook de kosters en corona-coördinatoren, heel hartelijk dank voor de medewerking!