In juli en augustus bent u hartelijk welkom in een van onze kerkdiensten! Elke zondag is er om 10 uur een dienst in De Waal en een dienst in Den Hoorn. We zien uit naar uw komst en vinden het fijn om gasten te ontvangen.

Het is fijn als u laat weten dat u komt. Per kerkdienst is het aantal plaatsen beperkt vanwege de anderhalvemeter-maatregel (corona). Gelukkig kunnen er in Den Hoorn 45 personen terecht en in De Waal 35. Als u uw komst aankondigt, weet u zeker dat u niet voor niets komt. U kunt mailen naar kerkenraad@pgwaalkoogdenhoorn.nl. Zet u er even bij met hoeveel personen u komt en welke kerk uw voorkeur heeft? Gelukkig hebben we tot nu toe nog niemand hoeven teleurstellen.

In de diensten zingen we weer, dragen we geen mondkapjes meer, maar zien we wel toe op de 1,5 meter. Als u dat met ons doet, zal alles vast soepel verlopen. Bij heel goed weer kan het zijn dat we in Den Hoorn ook weer een kopje koffie of thee na de dienst samen kunnen drinken. Daarover besluiten we op het laatste moment.